Tisdag 24 april kl 22:38

Tisdag-torsdag 17-19 april (Camping Le Terrier)
Efter vår hisnande resa och underbara vyer över Pyrenéerna hittar vi en trevlig camping en bit utanför Pau, (Att man blir lite efter i bloggen så här beror ofta på att man konstigt nog nästan alltid har väldigt dålig mobiltäckning på campingarna?)
Vädret är underbart så på den här campingen stannar vi två nätter, trevligt bemötande i receptionen av en fransos som gör vad han kan för att prata engelska. En liten Pub/snackbar med lite smått o gott, rena fina toaletter där lyset tänds när man låser dörren (tog ett tag att förstå), en grind ut ur inhägnaden så man enkelt kan rasta Doris.
Häckar som markerade platserna så man fick sitt eget lilla kryp in. Det första man fick göra faktiskt var att fälla ut markisen för att få skugga, nu har värmen kommit på allvar.
I vagnen bakom oss (hyrvagn typ arbetskupa) låg en Indier, tror jag han var fast han bodde nog i Frankrike, eller nått sånt, han hade vart och rest i Norden, Norge och Sverige, pratade om Stockholm och lite allt möjligt, inte lätt och förstå allt man hör.
När jag satt ute och tog en kall öl kom han och gav mig en burk med någonting i, efter lite teckenförklaring så antar jag det var Anka av något slag, vad vi gjorde med den talar vi tyst om. Istället gjorde vi ett besök på Puben/snackbaren och åt varsin pizza och jag hann med 3 st Leffe brun. Vi förväntade oss någon typ av micropizza med tanke på personal och intryck, vi fick den godaste pizza vi ätit på hela våran resa.
Trevlig och bra service på både Bar och Camping, den här är markerad och sparad i mobilen för att återvända till om man tar samma väg tillbaka någon gång.
Bara en sån sak som att diskbänkarna bestod av två “hoar” och varmvatten, tror det var första gången jag upplevt det på hela resan.
Men allt gott har tyvärr ett slut och vi får lämna stället och fara vidare…