Tisdag den 24 april 23:40

Torsdag den 19 april (etapp 7)
När vi lämnar “Pau” bestämmer vi oss för att köra Frankrike upp och få nya vägar och vyer istället för att dra oss ut mot Tyskland. På hemresan har vi GPS:n inställd på undvik betalvägar så vi får mycket trevligare vägar och upplevelser.
Det rullar på men det är väldigt varmt, vi har lärt oss nu att dra ner rullgardinerna i fönstren man inte har någon nytta av (under körning) och dra för mörkergardinerna i alla takfönster för att stänga ute värmen. Men det är så skönt, man ska ju inte klaga smiley
När vi väl bestämmer oss för att börja leta campingar har vi en förmåga att hitta några som är stängda eller inte existerar alls längre och tiden rinner iväg. Men till slut hittar man alltid något som är bra till slut…
En gräsplätt med utsikt över en Å, inte fel det heller. Skapligt billig oxå, bra faciliteter, så ut med markisen för att få skugga, stolar och en kall “stödbensöl” och bara njuta.
Vi sitter mot husbilsväggen och njuter och en man kommer förbi på gången och säger på “härlig” engelska, Å jag ser ni från Sverige, Skandinavien, er kan man alltid prata med för ni kan engelska, ni är trevliga människor. Ja, ja, det är väl bara att suga i sig.
Solen går ner och det är bara att inse fakta, in och lägga sig och fortsätta vår hemresa i morgon.