Onsdag den 25 april kl: 14:34

Fredag/lördag den 20-21 april (etapp 8)
Så har vi kört en bit igen på de franska vägarna som är väldigt trevliga och bra även då vi har undvikit motorvägar. Genom små fina byar med vackra hus och där allting står i blom, så vackert.Vi försöker ta kortare turer nu på dagarna eftersom det är så varmt, men vi har en förmåga att få tiden bara rulla iväg innan vi börjar söka campingar, vi har valt campingar istället för ställplatser eftersom det är så skönt att kunna veva ut markisen och ställa ut bord och stolar.
Denna gång hittate vi denna camping “Camping Le Jardin de Sully”
En jättetrevlig camping med stora utrymmen och lätt att rasta Doris. Även här hade vi en trevlig och språksam granne som var engelsman som flyttat till Frankrike.
Han pratade “över häcken” att han vart i Sverige och Norge och åkt, sedan rabblade han upp en massa städer som Kiruna och Gävle bl.a. Ibland gick samtalet in på franska som gick sedan över till engelska men vi förstod de mesta han sa i alla fall.
Han slog sig på huvudet ibland och undrade varför han prata franska när vi bara förstår engelska, tror det hade slunkit i något glas vin där innan.
Bakom andra häcken hade vi ett tältande par, dom hade glömt både korkskruv och konservöppnare men som tur var hade vi det så dom fick sitt glas vin och sina oliver.

Här var det också väldigt vackert…
Nätterna är väldigt varma nu så alla fönster får stå öppna i husbilen på skuggsidan för att släppa in något så när ljummen luft, det är så skööööönt 🙂